Powered By Blogger

11 aug. 2017

COMUNICAT

COMUNICAT NR. 19
         Stimati camarazi,
         In spiritul si litera Acordului-Cadru de cooperare,  intre cele 8 structuri asociative reprezentative din Sistemul National de Aparare, Ordine Publica și Siguranta Nationala (S.N.A.O.P.S.N) si in baza Planului de Actiune Comuna  convenit la 28 iunie 2017 (a se vedea comunicatele nr 17 si 18), a avut loc la 10 august reuniunea presedintilor structurilor asociative mentionate mai sus,  in vedere definitivarii Mesajului Comun generat de necesitatea de  a elabora un document de linie si de pozitionare a asociatilor semnatare,  in cotextul legislativ actual, nefavorabil intereselor noastre legitime generat de noile acte normative elaborate de Guvern.
         Reuniunea a avut loc la Cercul Militar Național, fiind gazduita de presedintele ANCMRR ”Alexandru Ioan Cuza”. In context s-a subliniat ca mecanismele de lucru si nivelul de expertiza al Grupului de lucru, operationalizat in baza documentelor convenite, trebuie capitalizate in asa fel incat sa se produca argumente realiste, temeinic argumentate care sa faca imposibila promovarea de catre Guvern si Legislativ a unor acte normative contrare rezervistilor militari din   S.N.A.O.P.S.N.
         In acest sens activitatea in Grupul de lucru trebuie sa produca cursuri de actiune care sa duca in final la solutionarea pozitiva a tuturor doleantelor noastre.
         Prin documentul semnat la 10 august se doreste sa se demostreze factorilor decidenti ca reprezentam o forta  ce nu trebuie  neglijata, ci trebuie valorificata in beneficiul intersului national si al apararii tarii.
         Rugam filialele sa puna la dispozitia tuturor membrilor lor, spre informare si comentarii documentul alaturat,

BIROUL PERMANENT CENTRAL
PRESEDINTE




2 comentarii:

  1. Atata timp cat sunt mai multe structuri reprezentative ale Sistemului National de Aparare niciodata nu se va realiza ceva concret care sa contribuie la atingerea scopurilor propuse de pensionarii militari .La fel ca la partide ,cu cat sunt mai multe cu atat sansele de a realiza ceia ce-si propun sunt mai mici ! Din pacate sunt prea multi sefi care vor sa conduca filiale ale sistemului militar de aparare a acestei tari numita ROMANIA !

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta e domocratia, domnule! Asociatiile sunt structuri democratice, votul se ia in adunarile generale. Nu sunt structuri militare sub comanda unică. Mai reflectati un pic!

    RăspundețiȘtergere

Momente istorice: Pasul Vâlcan 2023

  Pasul Vâlcan. Prin pas trec două drumuri istorice: Drumul lui Traian – construit de armatele romane și, care unea în urmă cu două milenii ...